Palvelut

Leivonniemen palvelukokonaisuus perustuu asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Kokonaisvaltainen tukkuliikepalvelumme kattaa niin haluttaessa kaiken tilauksesta laadukkaan lopputuotteen toimitukseen saakka. Kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen palvelun avulla huolehdimme puolestasi turkishuutokaupoissa käymällä täydellisen materiaalin löytämisestä ja sen hankkimisesta, materiaalin työstämisestä sekä valmiin lopputuotteen toimituksesta – huolehtien puolestasi kaikista työvaiheista ja alihankintayhteyksistä. 

Voit myös valita vain tarpeesi mukaisen osan palveluistamme, esimerkiksi tilaamalla käsittelemätöntä turkisnahkaa, turkislevyjä tai lisätarvikkeita. Toimitamme ne sinulle laadukkaasti ja varmasti.

Olemme asiakkaillemme joustava ja korkealuokkainen tukkukauppakumppani, joka on aina valmis ottamaan askeleen pidemmälle palvelun laadussa. Korkealaatuisen turkis- ja nahkamateriaalin lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä vahvan asiantuntemuksemme ja kokemuksemme. 

Suomalaisen Leivonniemen suurimmat markkina-alueet ovat kotimaan lisäksi Kiina ja Venäjä. Kansainvälisenä toimijana palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja venäjän kielellä. Toivotamme asiakkaamme myös tervetulleeksi tutustumaan varastotiloihimme Tampereelle.