Tarinamme

Leivonniemen tarina alkoi, kun yrityksen perustaja Heimo Leivonniemi sai ajatuksen oman liiketoiminnan aloittamisesta. Haluamme jakaa tarinamme ja kertoa matkastamme nykypäivän Leivonniemeksi – tervetuloa lukemaan.

Laatuturkiksia kolmannessa sukupolvessa

Leivonniemi Oy on suomalainen perheyritys, joka toimii tänä päivänä jo kolmannessa polvessa. Yritys perustettiin, kun aktiivisena kauppamiehenä tunnettu Heimo Leivonniemi halusi seurata kutsumustaan turkisten maailmaan ja perusti turkisliikkeen 60 vuotta sitten.

Alkaessaan ostaa ja myydä turkiksia ja nahkoja, Heimo myös aloitteli turkiskasvatusta. Hän oli motivoitunut ja sitoutunut löytämään ja käyttämään vain parhaita raakamateriaaleja. Yrityksen menestyksekkään alun jälkeen myös Heimon lapset tulivat mukaan toimintaan: poika Aimo Leivonniemi toimitusjohtajan rooliin ja tytär Anita vastaamaan markkinoinnista.

Kehittyen muutokseen – isältä pojalle

Leivonniemen nykyisenä toimitusjohtajana on toiminut vuodesta 2012 Aimon poika Matti Leivonniemi. Ennen johtajan pestiään Matti työskenteli yrityksessä 10 vuotta isänsä rinnalla innokkaasti kuunnellen ja oppien toimialan ja liiketoiminnan läpikotaisin. Matti keräsi kokemusta myös ulkomailta. Isä Aimon kauaskatseisen kehotuksen ansiosta poika opiskeli venäjän kielen. Mahdollisuus palvella asiakkaita venäjäksi on ollut huomattava vahvuus Leivonniemen kehittymisessä kansainväliseksi toimijaksi.    

Tämän päivän Leivonniemi nojaa vahvaan ja vakaaseen kokemukseensa alan pitkäaikaisena toimijana, tarjoten korkealaatuista palvelua asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja pyrkien jatkuvaan kehitykseen ja yhä parempaan palveluun.